ALEGE PACHETUL DE CONSULTANȚĂ JURIDICĂ PENTRU AFACERI.

DORESC PACHETUL

CINE SUNTEM?

O echipă dinamică, consolidată în timp, formată din profesionişti cu experienţă în litigii şi consultanţă, pregătită pentru a găsi soluţia juridică optimă, adaptată necesităţii clienţilor.

Pe baza experienţei acumulate, cu imaginaţie şi dăruire, suntem mândri să oferim servicii avocaţiale personalizate, adaptate condiţiilor actuale, în continuarea unei tradiţii de familie ce continuă de mai bine de 80 ani.

Dăruirea şi implicarea individuală a fiecărui membru al echipei noastre creează valoarea serviciilor pe care le oferim. Exigenţi cu noi înşine asigurăm respectarea valorilor asumate – confidenţialitatea, calitatea, tenacitatea, creativitatea – în găsirea celei mai bune soluţii oricăror provocări juridice.

Am format o echipă unită ai cărei membri au idealuri comune, pentru a construi relaţii durabile cu clienţii.

În cadrul Stegăroiu și asociații SCA își desfășoară activitatea profesională doar avocați care au fost formați sub îndrumarea asociaților fondatori Stegăroiu Mirela și Stegăroiu Călin Voicu (care în prezent au o experiență profesională de peste 20 ani). Aceasta este politica de resurse umane pe care ne-am asumat-o în scopul de a asigura servicii profesionale de calitate precum și pentru a asigura o coeziune de excepție muncii în echipă.

DE CE AI NEVOIE DE ACEST PACHET?

 • ✔️ Pentru că el nu este un lux ci o necesitate.
 • ✔️ Pentru că dorești să reduci riscurile afacerii tale și să îți sporești siguranța.
 • ✔️ Pentru că este un cost necesar și în funcție de situația concretă poate reprezenta o optimizare a costurilor afacerii tale.
 • ✔️ Pentru că el poate să te ferească de pierderi exponențial mai mari decât costul său.
 • ✔️ Pentru că ești responsabil și vrei să-ți consolidezi afacerea astfel încât ea să dăinuiască în timp și să se dezvolte.
 • ✔️ Pentru că vrei să ai mai puține griji și mai mult timp pentru dezvoltarea afacerii tale.
 • ✔️ Pentru că dorești un partener de specialitate pe a cărui implicare și dăruire să te poți baza și care să trateze responsabil nevoile tale și să aducă plusul de valoare prin cunoștințele sale profesionale.

APLICĂ ÎN TREI PAȘI SIMPLII

CE CONȚINE PACHETUL TĂU?

 • Un pachet de ore (numărul orelor este personalizat în funcție de necesitățile tale) în care beneficiezi de consultanță juridică necesară ție sau afacerii tale.
 • Un avocat din echipa noastră care să răspundă cerințelor tale.
 • Raspunsul rapid la solicitările tale – incluse în timpul alocat prin pachet
Testimonial by Călin Voicu Stegăroiu
Călin Voicu Stegăroiu
Avocat partener fondator
Prin consultanța de specialitate procurată la timp se preîntâmpină litigiile sau cel puțin se maximizează șansele de câștig. Prin consultanța de specialitate procurată la timp se minimizează costurile companiei și, cel mai important, se reduc riscurile afacerii. In lipsa unei consultanțe de calitate și în timp util, proiectele de afaceri pot ușor deveni jocuri de loterie. Cine este câinele de pază al unui proiect de afaceri dacă nu un contract bine conceput și un due diligence serios? Consultanța juridică de specialitate este armura afacerii tale.

CONTACT

  SUNĂ ACUM

  +40 735 520 216

  FIȚI LA CURENT CU NOUTĂȚILE DIN DOMENIUL JURIDIC

  GĂSIȚI SOLUȚIA LEGALĂ POTRIVITĂ

  CONTACT