Image module

Suntem o echipă de avocați specializați în achizițiile publice, oferind asistență și consultanță în acest domeniu. Achizițiile publice reprezintă un segment vital al activității comerciale a clienților noștri și, în calitate de specialiști, acordăm o atenție specială acestui domeniu din cauza importanței sale.

Ce reprezinta domeniul achizițiilor publice?

Achizițiile publice reprezintă procesul prin care entități publice, precum instituții guvernamentale sau organizații publice, procură bunuri, servicii sau lucrări de la furnizori externi. Aceste procese sunt reglementate strict pentru a asigura transparența, concurența loială și utilizarea eficientă a resurselor publice.

Domeniul achizițiilor publice necesită o cunoaștere profundă a legislației speciale care reglementează acest segment, a procedurilor de contencios administrativ și a particularităților economice specifice în care contractele publice sunt încheiate. Experiența noastră în domeniul contenciosului administrativ și în sectoarele economice specializate reprezintă baza serviciilor pe care le oferim clienților noștri și contribuie la obținerea de rezultate profesionale excepționale în ceea ce privește achizițiile publice.

Cum vă putem ajuta?

  • Interpretarea Legii: Comprehensiunea detaliată a legislației speciale privind achizițiile publice.
  • Consiliere și Ghidare: Furnizarea de consultanță pentru a vă ghida în respectarea legii și a procedurilor în cadrul achizițiilor publice.
  • Redactarea Documentelor: Asistența în redactarea documentelor necesare pentru procedurile de achiziții publice.
  • Reprezentare în Litigii: Apărarea intereselor dvs. în fața instanțelor sau a altor părți implicate în disputa achizițiilor publice.
  • Evaluarea Propunerilor și Licitațiilor: Analiza și evaluarea ofertelor și licitațiilor depuse sau primite în cadrul achizițiilor publice.
  • Conformitate cu Reglementările: Asigurarea că toate acțiunile dvs. sunt conforme cu reglementările și standardele aplicabile.
  • Soluții pentru Contestații: Furnizarea de soluții pentru contestații și dispute legate de procedurile de achiziții publice.
  • Consiliere în Etapele de Execuție: Asistență în etapele de executare și interpretare a contractelor de achiziții publice.

Dacă sunteți în căutarea unui avocat specializat în achiziții publice în Cluj, suntem aici să vă asistăm în toate aspectele legate de acest domeniu.

ÎNAPOI

GĂSIȚI SOLUȚIA LEGALĂ POTRIVITĂ

CONTACT