Image module

Exploatarea prin închiriere a clădirilor de birouri, a centrelor comerciale și a halelor de producție este o activitate complexă care ridică numeroase probleme juridice și administrative. În acest context, un avocat specializat în gestiunea acestor tipuri de proprietăți devine un partener esențial pentru proprietari și chiriași. Cu o experiență vastă în acest domeniu, echipa noastră oferă expertiză juridică specializată pentru a gestiona eficient contractele și problemele juridice conexe ce pot apărea în exploatarea acestor tipuri de imobile.

Când aveți nevoie de consultanță juridică în acest domeniu?

Gestiunea centrelor comerciale, a clădirilor de birouri și a halelor de producție depășește cu mult complexitatea închirierii obișnuite a locuințelor. Proprietarii și chiriașii se confruntă cu provocări legate nu doar de reglementarea raporturilor cu fiecare chiriaș în parte, ci și de stabilirea unor reguli clare pentru folosirea spațiilor comune și de asigurarea conformității la standardele, normele și avizele specifice domeniului.

Cum vă putem ajuta?

  • Elaborarea și gestionarea contractelor de închiriere: Oferim servicii specializate în elaborarea și gestionarea contractelor de închiriere pentru clădiri de birouri, centre comerciale și hale de producție. Asigurăm o reglementare clară și echitabilă a raporturilor dintre proprietari și chiriași.
  • Stabilirea regulilor de folosire a spațiilor comune: Gestionăm cu atenție stabilirea și aplicarea regulilor pentru utilizarea spațiilor comune, astfel încât acestea să corespundă nevoilor și așteptărilor diverșilor utilizatori ai clădirii.
  • Conformitate la standardele și normele domeniului: Ne preocupăm de asigurarea conformității la standardele, normele și avizele specifice domeniului.
  • Protejarea intereselor: Atât proprietarii, cât și chiriașii beneficiază de clauze conforme care le protejează interesele în contractele de închiriere. Asigurăm o abordare echilibrată care să reflecte nevoile ambelor părți implicate.

Gestiunea centrelor comerciale, a clădirilor de birouri și a halelor de producție necesită expertiză juridică specializată și o abordare atentă la detalii. Colaborarea cu un avocat specializat în acest domeniu reprezintă cheia pentru un succes durabil în exploatarea și administrarea acestor tipuri de proprietăți. Cu o experiență de peste 10 ani și o echipă dedicată, suntem pregătiți să vă oferim consultanță juridică de calitate, contribuind la succesul și dezvoltarea durabilă a proprietăților comerciale.

ÎNAPOI

GĂSIȚI SOLUȚIA LEGALĂ POTRIVITĂ

CONTACT