Image module

Exploatarea prin închiriere a clădirilor de birouri, a centrele comerciale și a halelor de producție ridică probleme suplimentare. Practica internațională arată preocuparea pentru elaborarea unor diverse standarde privitoare la clădirile de birouri și centrele comerciale.

Fără îndoială, față de o simplă închiriere a unei locuințe, închirierea unor clădiri cu destinații speciale, comerciale, ridică probleme mult mai complexe proprietarilor, care trebuie să asigure atât buna reglementare a raporturilor cu fiecare chiriaș în parte, cât și reguli clare de folosință a spațiilor comune, care să corespundă așteptărilor diverșilor utilizatori ai clădirii. Nu mai puțin importantă este preocuparea pentru conformarea la standardele, normele și avizele stabilite în domeniu, la standardele cerute de chiriași, furnizarea de servicii complexe pentru clădire, etc. În egală măsură aceste problematici interesează și chiriașii, care vor avea tot interesul să beneficieze de clauze conforme, care să le protejeze interesele în aceste contracte.

Preocupările noastre dedicate contractelor de această natură și problemelor juridice conexe ridicate de acest domeniu, activitatea de aproximativ 10 ani dedicată acestor problematici a condus la acumularea de experiență în acest domeniu.

ÎNAPOI

FIND YOUR LEGAL SOLUTION NOW

CONTACT