Image module

Cu o experiență de peste 18 ani în domeniul rețelelor de distribuție auto și al serviciilor post vânzare auto, oferim o gamă completă de servicii juridice pentru firmele și dealerii auto din Cluj. Într-o industrie caracterizată de cifre semnificative de afaceri și de complexitatea activității, consultanța noastră juridică se concentrează pe asigurarea unui fundament solid și pe furnizarea de soluții personalizate pentru a face față provocărilor specifice acestui domeniu.

Când aveți nevoie de consultanță juridică în acest domeniu?

Industria automotive și serviciile post vânzare auto sunt sectoare dinamice care necesită o atenție deosebită în privința aspectelor legale. Având în vedere cifrele semnificative de afaceri și complexitatea activității, consultanța juridică devine esențială în diverse etape ale operațiunilor, de la stabilirea rețelelor de distribuție până la implementarea unor contracte riguroase post-vânzare.

Cu ce vă putem ajuta?

  • Structurarea rețelelor de distribuție: Rețelele de distribuție auto sunt fundamentale pentru succesul oricărui dealer auto. Echipa noastră de avocați contribuie la structurarea eficientă și legală a acestor rețele, având în vedere atât standardele generale ale industriei, cât și specificitățile pieței locale. Prin standardizarea proceselor și procedurilor, ne asigurăm că dealerii auto beneficiază de un cadru juridic robust și eficient în desfășurarea activităților lor.
  • Redactarea și revizuirea contractelor: Un aspect crucial în industria auto este redactarea și revizuirea contractelor. Oferim servicii complete în acest sens, acoperind acordurile de distribuție, contractele post-vânzare și orice alt document contractual relevant pentru dealeri și firmele din domeniu. Ne focalizăm asupra protejării intereselor părților implicate, asigurându-ne că fiecare clauză este clară, echitabilă și conformă cu legislația în vigoare.
  • Asistență în litigii: Într-o industrie atât de dinamică, litigiile pot apărea în diverse forme. Echipa noastră de avocați are o vastă experiență în reprezentarea dealerilor auto și a firmelor din industrie în fața instanței. Asigurăm o apărare robustă și căutăm soluții eficiente pentru a rezolva litigiile într-un mod favorabil pentru clienții noștri.
  • Conformitate legală și reglementare: Industria auto este supusă unei reglementări stricte, iar respectarea normelor legale este esențială. Echipa noastră de avocați vă ghidează în respectarea tuturor reglementărilor specifice domeniului auto din Cluj. Ne asigurăm că fiecare operațiune este în concordanță cu legislația în vigoare, contribuind astfel la evitarea problemelor legale și la asigurarea sustenabilității afacerii.

Colaborarea cu un avocat specializat în vânzări auto și servicii post-vânzare este cheia pentru un succes durabil. Echipa noastră de experți vă oferă parteneriatul și expertiza necesară pentru a face față cu încredere provocărilor specifice acestui domeniu. 

ÎNAPOI

GĂSIȚI SOLUȚIA LEGALĂ POTRIVITĂ

CONTACT